Rianne Klein Selle
Uw Hulp aan Huis
 
 
 

Wie ben ik

Mijn naam is Rianne Klein Selle (Ruurlo, 1970) en woon in Gorssel. Ik ben een open en spontane dame die zich snel aan situaties kan aanpassen. Ik weet van aanpakken en ben sociaal. In de omgeving van Ruurlo op het platteland ben ik geboren. En platproaten is met de paplepel in gegoten.

Tijdens mijn theorie opleiding SPW tot activiteitenbegeleidster heb ik gemerkt dat ik graag met volwassenen werk. Zo heb ik als vrijwilliger bij een zorgboerderij veel ervaring opgedaan met ouderen met dementie en mensen met verstandelijke beperking. Het geeft me veel voldoening om ze te zien genieten van de kleine dingen. Dat zag ik ook bij het geven van de workshops. Samen bezig zijn is belangrijker dan echt iets creëren. 

Het werk als mantelzorgondersteuner ben ik gaan doen, omdat ik merk dat veel mensen moeite hebben om altijd een familielid, vrienden of buren te moeten vragen voor hulp. Het bieden van luisterend oor en gezelschap is vaak ook geen tijd meer voor. Ze huren liever iemand in en voelen zich dan minder schuldig. Hier kom ik in beeld. Het geeft mij veel voldoening als mijn klant tevreden is en geniet. Na zo’n dag ga ik met een grote glimlach naar huis!

Breien, haken en tekenen is voor mij ontspanning. Maar ook het creëren van kunstvoorwerpen, is leuk om te doen. En wat sportiever is fietsen en een stukje wandelen.